Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ

Πόλη:

Λήμνος

Πεδίο:

Μόρια:

9600

Μόρια ΕΠΑΛ:

16075

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΗΣ

Οι σπουδές στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) στοχεύουν στην εμβάθυνση εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για την επαγγελματική τους απορρόφηση σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων και διατροφής. Το πρόγραμμα προσφέρει συνδυασμό θεωρητικής και εφαρμοσμένης κατάρτισης, ενσωματώνοντας τεχνολογικές επιστήμες, όπως η τεχνολογία υλικών, η διατροφογενετική, η χρήση εργαστηριακών οργάνων και η βιοτεχνολογία. Μέσα από αυτήν την πολυδιάστατη προσέγγιση, οι φοιτητές αποκτούν σφαιρική γνώση για τα τρόφιμα και τα διεθνή πρότυπα διατροφής.

Γνωστικά αντικείμενα / θεματικές:

  1. Χημεία τροφίμων και διατροφή
  2. Μελέτη και αξιοποίηση φυσικών προϊόντων
  3. Ασφάλεια και πολιτική τροφίμου
  4. Μάρκετινγκ, αντίληψη και συμπεριφορά καταναλωτών
  5. Διατροφή, ευζωία και δημόσια υγεία
 

Οι φοιτητές ετοιμάζονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της βιομηχανίας και της αγοράς, συνδυάζοντας επιστημονική γνώση με πρακτικές δεξιότητες για την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ευζωία των καταναλωτών.

Σελίδα Σχολής

Δεύτερο, Τρίτο
Λήμνος
9600
16075
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
0 Σχολια
Αρχαιότερο
Νεότερο Οι περισσότεροι ψηφισμένοι
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Μοιράσου το:

Περισσότερα Άρθρα

πρακτική παμακ 2025 εαρινό εξάμηνο

Πρακτική ΠΑΜΑΚ: Εαρινό Εξάμηνο 2025

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει μια σημαντική ευκαιρία για τους φοιτητές! Ξεκινά νέος κύκλος πρακτικής άσκησης για το καλοκαίρι του 2025, που

υποτροφίες για μεταπτυχιακά συν ένωσις

100+ Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά: ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, ανακοίνωσε την προκήρυξη του εκτεταμένου προγράμματος υποτροφιών “ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί συνέχεια

Στείλε μας μηνυμα

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
0 Σχολια
Αρχαιότερο
Νεότερο Οι περισσότεροι ψηφισμένοι
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια