ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΗΣ
Το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) προωθεί τη φοιτητοκεντρική διδασκαλία, συνδυάζοντας την κλασική μετωπική διδασκαλία με καινοτόμες μεθόδους όπως η αντίστροφη τάξη, η ενεργός συμμετοχή, η αυτόνομη μάθηση, καθώς και η ατομική και ομαδική εργασία. Στόχος είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των φοιτητών, ώστε να αποκτήσουν όλα τα αναγκαία εφόδια για να διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στην αγορά εργασίας.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να:
- Περιγράφουν τη σύσταση των τροφίμων.
- Γνωρίζουν τις μεθόδους ανάλυσης τροφίμων.
- Κατανοούν τις μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων.
- Διακρίνουν τις τεχνικές συντήρησης και συσκευασίας και να αναγνωρίζουν τα υλικά συσκευασίας.
- Αναγνωρίζουν τις διεργασίες αλλοίωσης και υποβάθμισης τροφίμων.
- Κατανοούν τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας.
- Γνωρίζουν το νομοθετικό πλαίσιο παραγωγής και εμπορίας τροφίμων.
- Περιγράφουν τις αρχές εμπορίας και marketing στον κλάδο των τροφίμων.
- Πεδίο
- Πόλη
Καλαμάτα
- Βάσεις 2024
10890
- Βάσεις ΕΠΑΛ 2024
8520