ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΗΣ
Το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ως μέλος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, προσφέρει μοντέρνα και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς απαιτήσεις και εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές. Η διεπιστημονική του προσέγγιση επιτρέπει αλληλεπιδράσεις με άλλες επιστήμες για την επίλυση θεμάτων γεωπονικού ενδιαφέροντος, ενώ η διάρκεια των 5 ετών οδηγεί σε απονομή Integrated Master.
Οι απόφοιτοι αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες σε:
- Χημεία, μηχανική και μικροβιολογία τροφίμων
- Τεχνολογίες παρασκευής, συντήρησης και εμπορίας προϊόντων φυτικής και ζωικής προέλευσης
- Ποιοτικό έλεγχο και ανάπτυξη νέων τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας
- Προστασία του περιβάλλοντος από υπολείμματα επεξεργασίας
- Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων
- Νομοθεσία και ηθική που διέπουν την παραγωγή και διάθεση τροφίμων.
- Πεδίο
Δεύτερο, Τρίτο
- Πόλη
Αγρίνιο
- Βάσεις 2024
10120
- Βάσεις ΕΠΑΛ 2024
8180