ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΗΣ
Η αποστολή του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (Ιόνιο Πανεπιστήμιο) είναι να παρέχει στους αποφοίτους τις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα του τομέα των τροφίμων, καλύπτοντας την παραγωγή, επεξεργασία, ασφάλεια και έλεγχο ποιότητας, μικροβιολογία, τοξικολογία, χημεία, ανάλυση, τεχνολογία και βιοτεχνολογία τροφίμων, ώστε να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον κλάδο των τροφίμων.
Ο κύριος στόχος του Τμήματος είναι η προώθηση της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, με έμφαση στη θεωρητική γνώση και τις τεχνολογίες αιχμής της εφαρμοσμένης έρευνας, προκειμένου να ενισχύσει την καινοτομία στις μεθόδους ανάλυσης, βιοτεχνολογίας, παραγωγής, επεξεργασίας, ασφάλειας, ποιοτικού ελέγχου και συστημάτων διαχείρισης των τροφίμων.
- Πεδίο
- Πόλη
- Βάσεις 2024
- Βάσεις ΕΠΑΛ 2024